Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montornès i la Fundació Pagesos Solidaris fomentaran l'ocupació en el sector agrari per les persones aturades del municipi

Gràcies a la col·laboració entre el consistori, la fundació i el sindicat Unió de Pagesos, dos veïns de Montornès s'han inserit en el mercat laboral en el sector agrícola.

L’alcalde de Montornès, José A. Montero, el coordinador territorial de l’Àrea metropolitana de Barcelona d’Unió de Pagesos, Francesc Bancells, i tècnics del projecte de la Xarxa d’entitats d’inserció laboral han presentat aquest dimecres el projecte. Montornès col·labora des de juliol amb la Fundació Pagesos Solidaris per tal que els veïns del poble que estan a l’atur puguin tenir accés al món laboral en l’àmbit agrari.

La Fundació vinculada a la Unió de Pagesos treballa, amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu, en un projecte experimental per a la creació d’una Xarxa d’entitats d’inserció laboral en l’agricultura i la ramaderia.

L’objectiu és crear una plataforma d’accés als llocs de treball per tal que els demandants de feina es puguin adreçar a una Borsa de Treball virtual coordinada per totes les entitats. Fruït de la recent col·laboració entre el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Montornès, la Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris, s’ha aconseguit la inserció laboral en el sector agrícola de dues persones veïnes del poble.

Share