Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El President Mas visita TI Automotive amb motiu del 50è aniversari de l’empresa montornesenca

TI automotive produeix sistemes de fre per als primers vehicles d’aquest tipus de les marques Renault i Nissan.

Amb la presència del President de la Generalitat, Artur Mas, i l’alcalde, José A. Montero, TI Automotive va celebrar dissabte la commemoració del 50è aniversari de la posada en marxa de la planta a Montornès. A l’acte van assistir els treballadors i les seves famílies, la major part veïns del poble. L’empresa TI Automotive fabrica sistemes de fluids i dipòsits per a la indústria de l’automòbil. La planta de Montornès, amb 200 treballadors, està situada des de fa 50 anys al polígon Can Bosquerons.

En l’acte de commemoració de l’aniversari de dissabte, que va comptar amb la presència del President Mas i de l’alcalde, José A. Montero, el director general de TI Automotive, Oscar Bercedo, va explicar que, des de fa 10 anys, la companyia ha treballat per reunir com a clients totes les marques de vehicles presents a la península, una fita que s’ha aconseguit els darrers temps.

En aquests 50 anys l’empresa montornesenca ha fet components per a 4 milions de Seat Ibiza, 9 milions d’Opel Corsa i 5 milions de Renault Megane entre moltes altres marques i models que s’han anat incorporant amb el temps. Actualment, TI Automotive té com a objectiu la nova generació de cotxes elèctrics i ja produeix sistemes de fre per als primers vehicles d’aquest tipus de les marques Renault i Nissan.

El President de la Generalitat i l’alcalde van visitar, acompanyats pel director general de l’empresa, les instal·lacions de la fàbrica de Montornès. Abans ho van fer els treballadors i els seus familiars. La firma britànica TI Automotive té més de 150 empreses arreu del món i prop de 23.000 treballadors.

Share