Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Grifols, guardonada durant l’acte social anual de la delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya

L'acte va tenir lloc a la Sala Serra de la Cooperativa de Parets, per reflectir el seu pes industrial i per la rellevància de les empreses implantades a la localitat.

L’empresa paretana d’hemoderivats Grifols va rebre el guardó d’honor durant l’acte social anual de la delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya que va tenir lloc divendres passat, a la Sala Serra de la Cooperativa. Aquest guardó es concedeix a aquella persona o entitat que destaqui pel seu arrelament a les comarques del Vallès i amb una trajectòria que honori l’Enginyeria Industrial. El lliurament va anar a càrrec del director general d’Indústria de la Generalitat, Antoni Maria Grau.

La trobada, que va comptar amb l’assistència de prop de 150 persones vinculades a la indústria farmacèutica, es va iniciar amb les intervencions del president de la delegació, Francesc Figueras, del president de l’associació, Joan Torres i del degà del col·legi, Joan Vallvé i va cloure amb la intervenció de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote.

L’acte celebrat enguany ha estat estretament vinculat a la commemoració del 150è aniversari de l’associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, i es va establir Parets com a seu pel seu pes industrial i, en especial, per la rellevància de les empreses dedicades al sector químic i farmacèutic instal·lades al municipi.

Share