Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Generalitat aclareix que la rebaixa del peatge de La Llagosta serà només pels vehicles que utilitzin l'entrada o sortida de Mollet

Davant de la incertesa generada el Departament de Territori afirma que ratifiquen la bonificació de gairebé el 50% pels usuaris habituals.

La rebaixa en el preu del peatge de l'autopista C-33 haurà d'esperar. La Generalitat ha sortit al pas de les primeres informacions que ahir donaven per fet un descens en el preu del peatge baixvallesà. Finalment l'única decisió que ha pres el conseller Santi Vila és "mantenir" la bonificació de gairebé el 50% per tots els usuaris habituals -que tinguin el sistema Via T- i que alhora entrin o surtin per  l'accés de Mollet que és la primera sortida venint des de Barcelona. Igualment continuaran els descomptes per alta ocupació, vehicles poc contaminants i recurrència que poden sumar tots els usuaris, no només els que entren i surten per l’accés molletà.

D'aquesta manera la Generalitat aclareix les contradiccions que van fer que ahir diversos mitjans de comunicació donessin per feta una nova rebaixa en aquesta via. Com a novetat dels acords del Govern hi ha la construcció del nou enllaç directe de la C-33 amb la C-17 en sentit nord que assumirà Abertis. Un ramal que permetrà als conductors poden enllaçar de forma directa i sense haver de fer un canvi de sentit a través de la C-59.

Cal recordar que davant de l'anunci del Govern Català, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va demanar explicacions al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Monràs, membre de la Comissió de Peatges, va enviar una carta al conseller Vila en la qual li demana que convoqui urgentment aquest organisme amb l’objectiu d’explicar “com i de quina manera pensen aplicar aquesta rebaixa i si realment l’usuari tindrà una rebaixa directa en la tarifa del peatge”.

Share