Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Trenta veïnes aturades de Montornès participaran en un programa d'inserció laboral promogut per l'Ajuntament

La formació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona es complementarà amb tallers sobre emprenedoria, igualtat de gènere i coneixement de l’entorn.

Trenta veïnes del poble a l’atur participaran en el primer Dispositiu d’Inserció Laboral per a Dones que organitza l’Ajuntament. La proposta s’ha presentat aquest dijous a l’Espai Cultural Montbarri. Es tracta d’una nova proposta de suport a la recerca de feina adreçada, per primera vegada, de forma específica a les dones i impulsada pel Departament de Promoció Econòmica, amb la col·laboració transversal dels departaments d’Igualtat, Serveis Socials i l'Oficina del barri.

El programa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, inclou formació en tres àmbits: informàtica (30 hores), competències laborals (18 hores) i suport a la recerca de feina i a les sortides professionals (36 hores).
En total hi podran participar trenta dones. Aquests dies s’ultimarà la selecció de les persones que formaran part del dispositiu d’acord amb els seus perfils i les seves necessitats específiques. La formació es complementarà amb tallers sobre emprenedoria, igualtat de gènere i coneixement de l’entorn.

Amb aquest ja són tres els Dispositius d'Inserció Laboral que ha organitzat l'Ajuntament. Els dos primers es van adreçada a joves amb baixa qualificació i amb poca o sense experiència laboral. Un es va fer a partir del mes d'agost de 2012 i el segon a partir d'abril de 2013. Hi van participar un centenar de joves del poble.

Share