Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

EMFO inicia una col·laboració amb Decathlon Mollet per gestionar els perfils dels candidats que s’ofereixen per treballar en aquest comerç

L'equip d'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació orientarà a tothom que ho desitgi a l'hora d'accedir a l'espai "Treballa amb nosaltres" del web de la firma francesa.

Aquesta col·laboració sorgeix de la necessitat d’organitzar i gestionar correctament la gran quantitat de perfils i auto candidatures que arriben diàriament a la botiga Decathlon de Mollet. Aquest comerç es troba amb una gran quantitat de persones s’ofereixen per treballar al centre i presenten el seu CV en paper. Aquests s’acumulen i moltes vegades ni tant sols hi ha cap procés de selecció obert. Tot i que en general, es recomana fer entrega del CV en persona per tal de poder posar una cara, una actitud i una presència al nostre CV en paper, en el cas de grans comerços i cadenes, com és el cas de Decathlon, això pot produir una saturació de candidats.

És per això que Decathlon s’ha posat en contacte amb EMFO per trobar una solució i no deixar perdre els candidats. EMFO ha creat una documentació que el personal de Decathlon ha de lliurar a les persones que es dirigeixen a la botiga, en la qual s’explica com introduir el CV a la pàgina web de la botiga.

En el cas que la persona no tingui els recursos necessaris, o bé necessiti ajuda o vulgui un mínim d’assessorament, se la convida a anar a les instal·lacions d’EMFO i fer aquest tràmit en el seu autoservei. EMFO compta de tretze ordinadors portàtils i dotze PC amb connexió a internet a la disposició d’aquells ciutadans i ciutadanes que els necessitin per fer recerca de feina i/o formació.

Allà comptaran també amb l’atenció de l’equip d’EMFO que els pot orientar a l’hora d’accedir a l’espai “Treballa amb nosaltres” del web www.decathlon.es, triar la botiga que es troba en el municipi i omplir el formulari que es demana per a detallar el perfil del candidat o candidata.

Share