Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La cadena de supermercats ALDI s'ubicarà al sector IVECO de Parets a final d'any

L'SLOP participarà en la selecció de la vintena de treballadors que contractarà la firma alemanya amb baixos preus.

L'Ajuntament de Parets i la cadena de supermercats de descompte ALDI han signat aquest dilluns un conveni que permetrà de nou al Servei local d'Ocupació assumir el procés de selecció del personal que treballarà en el nou establiment comercial que s'implatarà al centre comercial La Volta, al sector IVECO.

La marca alemanya que no té cap supermercat en tot el Baix Vallès necessita entre 15 i 20 treballadors que seran del mateix municipi, tal com va remarcar Alexandre Pagès, el representant a la zona d'ALDI. El supermercat que obrirà abans d'acabar el 2013 comptarà amb una superfície destinada a la venda d'uns 1.000 metres quadrats i serà el quart negoci que s'obri al sector IVECO després de Mc donald's, Mercadona i Speedgrass. També ja està confirmada l'obertura d'un establiment de la botiga d'electrodomèstics, telefonia i informàtica, Media markt.

Pel que fa a ALDI, el de Parets serà el cinquè supermercat que tindrà a tot el Vallès Oriental ja que la firma creada el 1948 a Essen (Alemanya) basada en la venda de productes bàsics ja disposa actualment de botigues a Granollers, Les Franqueses i Sant Celoni, i per aquest 2013 preveu l'obertura d'un altre negoci al Centre Comercial Sant Jordi de l'Ametlla del Vallès, en una privilegiada situació, a peu de la C-17.

ALDI desenvolupa el programa formatiu FP dual destinat a joves d'entre 18 i 30 anys que garanteix la consecució del títol de Grau Mitjà en comerç i que ha donat molt bon resultat a Alemanya. Dos joves de Parets es podran acollir a aquest pla de formació segons fonts de l'empresa.

Share