Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de La Llagosta informa als afectats per participacions preferents i deute subordinat de Bankia

Fins el 30 de juny es poden presentar reclamacions a l'oficina de Bankia per optar a l'arbitratge de Consum.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de la Llagosta ofereix des d'aquesta setmana informació a les persones afectades pel cas de les participacions preferents i subordinades de Bankia respecte als tràmits per l'arbitratge que promou l'Agència Catalana de Consum. Les persones interessades han de presentar una reclamació a la seva oficina de Bankia amb data límit del proper 30 de juny.

A L'OAC se'ls facilita un formulari de reclamació i la informació necessària per poder omplir el document. Per informar-se, les persones afectades poden dirigir-se a l'OAC de l'Ajuntament de la Llagosta de dilluns a divendres entre les 8.30 i les 14 h, i els dimarts i dijous de 16 a 20 h. També es pot contactar amb l'OAC per telèfon (93.560.39.11 extensió 1018) i per correu electrònic ( Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ).

Share