Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vuit ajuntaments del Baix Vallès han signat un acord amb el Consorci Localret per la contractació centralitzada de serveis de telecomunicacions

El 2008 ja es va impulsar un procés de compra agregada que van compartir ajuntaments dels dos Vallesos.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental va signar aquest dilluns 18 de novembre, en un acte celebrat a la Diputació de Barcelona, un conveni per adherir-se al procés de contractació centralitzada dels serveis de telecomunicacions impulsat pel Consorci Localret i la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de millorar la qualitat i l'eficàcia dels seus serveis, així com optimitzar recursos.

El Consorci Localret va iniciar, fa uns anys, processos de compra conjunta dels serveis de telecomunicacions per aconseguir, entre altres avantatges, uns estalvis importants per als ajuntaments catalans. En el cas del Vallès Oriental, el 2008 es va impulsar ja un procés de compra agregada en el qual van participar municipis del Vallès Occidental i del Vallès Oriental.

Mitjançant el conveni signat dilluns participaran del procés de compra agregada vuit ajuntaments baixvallesans: La Llagosta, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i Vallromanes, també s'hi ha acollit el Consorci de Residus del Vallès Oriental.

El Consell Comarcal  del Vallès Oriental té entre els seus objectius de treball potenciar l’ús intensiu de les tecnologies de la informació i comunicació. Amb aquesta idea des del Consell Comarcal, en els darrers anys, s’han impulsat serveis concrets de suport a municipis, com és el cas del Servei Comarcal de Tecnologies i Comunicació, l’ús de l’administració electrònica i s’ha participat en diferents sessions i jornades de bones pràctiques en aquest àmbits.

Share