Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Laboratoris Esteve farà un ERO que afectarà a un màxim de 225 persones

El grup que té 2.748 empleats compta amb una de les seves plantes de producció a Martorelles.

El grup Esteve ha anunciat als sindicats la presentació d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar un màxim de 225 persones, un 15 % del total de la plantilla de Laboratoris Dr. Esteve, la societat que aglutina l'activitat farmacèutica del grup. Fonts de la companyia han dit que l'empresa s'ha vist obligada a adoptar aquesta mesura per la caiguda del negoci, que ha portat Laboratoris Esteve a perdre 56 milions d'euros el 2012, uns resultats negatius que no han pogut ser compensats pels beneficis generats pels negocis químic i de genèrics del grup.

Les mateixes fonts han assenyalat que l'empresa està oberta al diàleg amb els sindicats i que elaborarà un nou pla estratègic per recuperar competitivitat. Laboratoris Esteve, una empresa catalana de productes farmacèutics i químics, va ser creada l'any 1929 i actualment factura més de 700 milions d'euros i compta amb més de 2.748 empleats. A Catalunya té plantes de producció de productes acabats a Martorelles i de producció de principis actius a Celrà (Gironès) i Banyeres del Penedès (Esteve Química).

Share