Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Piaggio pateix un important retrocés de les vendes en el mercat europeu durant el primer trimestre del 2013

Els 5 milions d'euros per pagar les indemnitzacions dels treballadors acomiadats a Derbi Martorelles han afectat els resultats de la companyia italiana.

Piaggio ha vist reduir en un 67% els resultats econòmics del primer trimestre de 2013. En la memòria adreçada a l'ens regulador de la borsa italiana la firma comunica uns beneficis d'1,1 milions d'euros durant aquest període.

La companyia motocilista italiana ha admès que el trasllat de les operacions que es portaven a terme a la factoria de Martorelles cap a Itàlia han tingut repercussions econòmiques a causa dels incentius de sortida dels treballadors, a partir dels acords signats amb sindicats el juliol de 2012. Piaggio va baixar la seva facturació durant el primer trimestre de l'any passant de 343 a 301 milions degut a una important baixada de le vendes el mercat europeu.

Share