Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Omar Alejandro Ibrik Ortega és l'estudiant paretà triat per DSM Neoresins per fer una estada d'un mes a Holanda

Neoresins es dedica a la fabricació de productes químics i és líder global en resines especialitzades.

L’Omar té 22 anys, és nascut a Parets i actualment està cursant 5è d’enginyeria química superior a l’Escola Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona. El premi que es va lliurar dissabte passat durant la celebració del 25è aniversari de la firma inclou les despeses de desplaçament, allotjament i dietes i jornades de transferència durant un mes a Zwolle (Holanda).

A més, l'alumne podrà estudiar en el centre de recerca, tindrà tutorització, un certificat emès per l’empresa amb el pla de treball desenvolupat i la valoració de l’aprofitament. L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, així com tècnics i altres autoritats del consistori van assistir a la celebració que va comptar amb unes 300 persones, entre treballadors i familiars. DSM Coating Resins Spain és una empresa dedicada a la fabricació de productes químics i líder global en resines especialitzades. És membre del Consell Industrial de Parets i ha estat una de les empreses participants a les jornades d’Empresa i Medi Ambient (EMAP), organitzades per l’Ajuntament.

Share