Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Club Tennis Mollet inaugura la nova pista sintètica amb un partit d'exhibició entre Albert Costa i Hiroki Ishii

La nova pista té 18 metres d'amplada, 16 de llargada i se suma a les 7 de terra batuda que hi ha al club.

El Club Tennis Mollet El Calderí va inaugurar aquest diumenge la nova pista sintètica de tennis amb un partit d’exhibició entre Albert Costa, exjugador professional ATP, campió de Roland Garros l’any 2002 i excapità de l’equip espanyol a la Copa Davis, i Hiroki Ishii, exjugador ATP del Japó i director d’Ishii Academy de Tòquio, que ha patrocinat la construcció de la nova instal·lació.

L’acte d’inauguració va comptar també amb un clínic d’Albert Costa amb una trentena de joves tennistes, entre ells un grup de joves japonesos de Tòquio. La nova pista té 18 metres d’ample i 16 de llargada i se suma a les 7 actuals de terra batuda que té el club.

Tot i que aquesta és la primera en superfície de sintètica i d’aquesta manera completa la demanda de l’entitat per continuar la formació dels joves tennistes el club. “Avui és un dia molt important en la història del Club Tennis Mollet. Era necessari tenir una pista d’aquestes característiques per continuar millorant com a entitat i oferir més prestacions als joves de la nostra acadèmia. A més, ara també podran venir a entrenar jugadors d’un alt rànquing per preparar els tornejos de pista ràpida del circuit professional”, assegurava el director esportiu del club, Carles Martínez.

De la seva banda, l’exjugador professional ATP, Albert Costa, destacava que “era vital tenir una pista sintètica per seguir creixent com a club. És important que els joves juguin en diferents superfícies perquè tinguin una formació tennística més completa”.

El patrocinador de la instal·lació, Hiroki Ishii, reconeixia que havia fet realitat el seu somni. “Sempre havia volgut tenir una pista de tennis a Europa. El meu fill, Daiki Ishii, entrena amb el Carlos a Mollet del Vallès des de fa uns mesos i és molt feliç aquí. Tenim una relació magnífica amb el Club Tennis Mollet. Estic convençut de que en un futur proper vindran més nois japonesos a formar-se aquí”, va valorar Ishii. De fet, Daiki Ishii, de 12 anys, entrena amb Carles Martínez des del setembre amb l’objectiu de formar-se com a jugador i persona. Per últim, el president de l’entitat, Luis Martínez, va agrair la confiança de Hiroki Ishii en el projecte.

Share