Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'alpinista martorellessenc Joan Marc Flores intentarà fer el cim del Broad Peak a l'Himàlaia

L’expedició, organitzada per Òscar Cadiach dins el seu projecte Himalayan Chalenge 14 + 1, consisteix en completar els 14 vuit mils del planeta sense oxigen.

El muntanyenc de Martorelles Joan Flores vol fer el cim del Broad Peak, la dotzena muntanya més alta de la terra, de 8.047 metres, i la quarta més alta del Pakistan en una expedició que tindrà lloc aquest estiu. El pròxim 30 de maig, a les 20 hores, el Celler de Martorelles acollirà la presentació d'aquesta aventura que vol coronar el Broad Peak, situat al Karakorum a la frontera de Xina i Pakistan.

L’expedició està organitzada per Òscar Cadiach dins el seu projecte Himalayan Chalenge 14 + 1 i consisteix en completar els 14 vuit mils del planeta sense oxigen. Cadiach té al seu currículum una de les fites més importants per a l’història de l'alpinisme català ja que va ser un dels tres alpinistes catalans que va coronar el cim de l’Everest per primera vegada amb el famós “hem fet el cim!” el 28 d’agost de 1985. També participen de l'organització el Club Alpí K2, la Unió Excursionista d’Horta i el Centre Excursionista de Santa Perpètua on hi col·labora habitualment Flores.

Currículum extens de Joan Marc Flores

Joan Marc Flores és també membre de l’Associació Esportiva Martorelles i ha realitzat diverses ascensions als Andes (Aconcagua 6.967 mts, Llullaiaco 6762 mts i Alpamayo de 5947 mts), als Alps i els Pirineus on destaquen el Mont Blanc, Matterhorn, Dent Blanche, Gran Paradiso, Dome Des Ecrins, Breithorn, Aiguille de bionnassay i la travessa del massís del Mont Rosa (Cástor, Pólux i Liskamm). La seva tasca com a monitor durant molts anys a Santa Perpètua li va servir per traslladar la seva il·lusió per la muntanya a molts nens i nenes.

Share