Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Unió Esportiva Bàsquet Martorelles commemora aquest any el seu 25è aniversari

Entre els actes previstos hi ha un sopar de germanor previst pel dissabte 7 de juny al restaurant El Racó del Pla.

La UEB Martorelles celebra aquest 2014 els seus 25 anys d’història amb un torneig commemoratiu que disputaran els equips infantil i júnior de l’entitat. Pel que fa el torneig infantil, començarà aquest dissabte al matí amb les semifinals UEB Martorelles contra CB La Roca i CB Vila de Montornès i AEE Regina Carmeli. Els guanyadors dels dos enfrontaments es veuran a la final de les 18 hores al Pavelló Municipal.

En quant al torneig júnior, les semifinals es disputaran abans del migdia entre UEB Martorelles i CB Vilanova i BM Viladecans i CB L’Ametlla. Els guanyadors disputaran la final el mateix dissabte a les 19.30 hores. A banda d’aquests partits, el júnior femení també disputarà una final directa davant el CB Vila de Montornès (15 hores). I el sots-25 masculí farà el mateix davant la UE Sant Fost (16:30 hores).

La celebració continuarà el cap de setmana següent, 7 de juny a les 21 hores, amb un sopar al restaurant El Racó del Pla de Martorelles. Jugadors, entrenadors, directius, col·laboradors i familiars es reuniran per acomiadar la temporada i celebrar aquests 25 anys d’història esportiva al municipi.

Els interessats en fer-se amb els tiquets del sopar poden passar dimarts i dijous del mes de maig de 18:30 hores a 20 hores per l’oficina del club situada al Pavelló Municipal. El darrer dia de recollida i venda de tiquets serà el dissabte 31 de maig aprofitant la celebració del torneig.

D'altra banda, aquest dijous 22 de maig i dins de la Setmana Esportiva, a les 18.30 hores, es jugarà al Pavelló de Martorelles, un triangular de categoria júnior entre l'equip local, el CB Mollet i el CB Granollers.

 

Share