Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El CF Mollet UE renova Albert Cámara i Pablo Salvador com a tècnics del primer equip i del juvenil A

El primer equip de 1a Catalana ha quedat molt lluny de les posicions d'ascens mentre que el juvenil ha assolit la permanència.

El CF Mollet UE i Albert Cámara han arribat a un acord per la renovació de l'entrenador per la temporada 2014/2015.  D'aquesta manera el club dóna continuïtat al projecte de Cámara des que va agafar el primer equip, de 1a Catalana, al novembre de 2013 i es convertirà de nou en el tècnic la temporada del Centenari del CF Mollet UE. L'acord per renovar Cámara s'ha signat un cop s'ha assolit la permanència matemàtica a la Primera Catalana quan encara falta una jornada per acabar la temporada actual.

Cámara continuarà l'actual projecte, però en aquesta ocasió encetarà la temporada des de l'inici "Estic content, bastant content. És important començar des de  zero una temporada perquè aixi fas l'equip a la teva mida.

Tot i això, nosaltres ja hi som des del novembre. M'agrada donar continuïtat als grups, tot i que hi han llocs que es necessiten reforçar. Les temporades són molt llargues i necessitarem gent també del juvenil, però sobretot, gent amb il·lusió, ganes i implicació", ha explicat l'entrenador molletà, segons informa el club en un comunicat de premsa.

L'objectiu de l'equip serà oferir un conjunt el més competitiu possible per afrontar amb les màximes garanties la Primera Catalana la propera temporada. "Com a esportista vols sempre el millor. Però per aconsegur els reptes s'ha de tenir una base i uns principis. I ara estem en això. Volem un equip que il·lusioni i enganxi i que a final de temporada tothom tingui una alegria, però hem d'anar partit a partit, i, sobretot, treballar", ha remarcat el tècnic sobre la confecció de la plantilla.

Albert Cámara va arribar a meitats del novembre i des d'aleshores ha aconseguit 7 victòries, 9 empats i 7 derrotes aconseguint la permanència matemàtica una jornada abans d'acabar la temporada però quedant molt lluny de les posicions d'ascens a 3a divisió, objectiu inicial de la temporada.

D'altra banda, el CF Mollet UE i Pablo Salvador han arribat a un acord per la continuïtat del tècnic amb el Juvenil A de Lliga Nacional per la propera temporada, que serà la segona de Salvador. El Juvenil A va complir l'objectiu de la permanència de la Lliga Nacional a la darrera jornada en una temporada exigent amb cinc descensos.

Share