Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El pilot Yago Dominguez es proclama Campió de Catalunya 2014 d'endurets de 50 cc

La darrera cursa de la competició serà el 19 d'octubre a Prats de Lluçanès. Aquesta temporada ha assolit 4 títols del Català i 2 del Provincial.

El triomf assolit el passat diumenge 5 d'octubre a l'Enduret de la Clua per part de Yago Dominguez li ha donat un nou títol aquesta temporada. El jove esportista de Montornès ha vençut en les sis proves especials d'aquest enduro. A manca d'una sola prova per cloure el Campionat de Catalunya ja és el virtual guanyador de l'Enduret de 50 cc.

La temporada 2014 de Yago Dominguez és per emmarcar. Després de la darrera cursa del calendari, prevista pel 19 d'octubre a Prats de Lluçanès, el jove pilot 'penjarà' la seva moto de 50 cc, després de 3 anys d'aprenentatge, lluita i coratge. Aquest darrer any Dominguez s'ha endut un total de 4 títols del Català i 2 títols del provincial de Barcelona.

Share