Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Karate Montornès assoleix 10 podis en el Campionat de Catalunya Cadet, Júnior i Sub21

En total el club baixvallesà es va endur 6 ors, 2 argents i 2 bronzes en la competició celebrada davant de la seva afició.

Nova actuació destacada del Club Karate de Montornès en el Campionat de Catalunya Cadet, Júnior i Sub21 celebrat dissabte al Pavelló Municipal d'esports d'aquesta localitat sota l'organització de la Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades.

Els esportistes del Club Karate Montornès van demostrar l’elevat nivell de competició i van aconseguir 10 medalles (6 d’or, 2 d'argent i 2 de bronze). En quants als resultats: Xavier Talavera es va proclamar Campió de Catalunya en Kata Júnior i en Kumite Júnior de més de 76 quilos ; Maria López ho va fer en Kata Sub21 i en Kumite Sub21 de menys de 50 quilos ; Naiara Moreno va aconseguir el Campionat de Catalunya en Kumite Sub21 de menys de 55 quilos i el Subcampionat en Kata Sub21.

A més, cal destacar que Wiam Koubiss va ser campiona de Catalunya Kumite cadet de meny sde 47 quilos ;  Nermin Koubiss subcampiona en Kumite Sub21 de menys de 55 quilos i Estella González tercera en Kata Cadet i Kumite Cadet de menys de 53 quilos.

Share