Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Clubs de Karate i el Triatló Montornès s'emporten els premis individuals de la Nit de l'esport 2014

El millor equip infantil ha estat l’Aleví “A” del Club Futbol Montornès i el millor sènior el Duatló masculí del Club Triatló Montornès.

El Club de Karate en la categoria femenina i el Club Triatló en la masculina s’han endut els premis individuals als millors esportistes infantils i sèniors de la Nit de l'esport 2014 de Montornès del Vallès. El millor equip infantil ha estat l’aleví “A” masculí del Club Futbol Montornès i el sènior, el duatló masculí del Club Triatló. Els premis a la constància s’han repartit entre esportistes de bàsquet, futbol sala, atletisme i escacs.

En aquesta edició celebrada divendres passat, al Teatre Municipal, 20 esportistes optaven als guardons a millor esportista local en les diverses categories, 11 al millor equip, i 22 al premi a la constància.

Mara Hernández i Marta Molina del Club Karate Montornès han estat les millors en categoria infantil i sènior, respectivament, mentre que Iñaki Moret i Ivan Límia del Club Triatló Montornès han obtingut l’equivalent en categoria masculina.

El millor equip infantil ha estat l’Aleví “A” del Club Futbol Montornès i el millor sènior el Duatló masculí del Club Triatló Montornès.


Els premis als esportistes més constants s’ha diversificat entre cinc entitats. Paula Torrente del Club Bàsquet Vila de Montornès ha guanyat l’infantil femení, mentre que Arnau Murciano de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala i Sergi Pàrraga del Club Tennis Montornès han empatat i obtingut el mateix guardó en categoria infantil masculina.

En sènior femení el reconeixement a la constància ha estat per a Loida Reyes del Club Esportiu Montornès Atletisme, i en masculí per a Alejandro Lozano del Club Escacs Montornès. Durant la vetllada, també es van fer mencions honorífiques als finalistes i a persones i entitats per la seva dedicació a l'esport local durant la temporada 2013-2014.

Fotografies: Ajuntament de Montornès

Share