Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Naiara Moreno, del Karate Montornès, seleccionada per anar a l'Europeu de Zuric

La karateca és l’actual campiona d’Espanya Kumite sub 21, de menys de 55 kg, després d’haver guanyat el campionat celebrat a Ciudad Real a final de novembre.

Naiara Moreno Monfort ha estat seleccionada per participar en el Campionat d’Europa, de categoria sub-21 de karate, que se celebrarà el febrer a Zuric. Del 26 de gener al 4 de febrer estarà concentrada amb la selecció per preparar aquest campionat. Segons informa l'Ajuntament la Real Federación Española de Karate ha seleccionat Moreno  per participar en aquest campionat en què competirà el millor de l’esport europeu de la disciplina.

Naiara Moreno és l’actual campiona d’Espanya Kumite21 de menys de 55 kg, després d’haver guanyat el Campionat celebrat a Ciudad Real a finals de novembre. La karateca ja s’havia proclamat Campiona de Catalunya en Kumite Sub21 -55 kg i Subcampiona en Kata Sub21, en la competició d’àmbit autonòmic celebrada a l'octubre.

Un dels trets que caracteritza el Club Karate Montornès és la seva capacitat per inculcar la filosofia de l’esforç des de les edats més primerenques. Aquesta manera de fer els ha aportat grans resultats ja des de les categories més joves.

Un bon exemple són les 25 medalles (10 d’or, 7 de plata i 8 de bronze) obtingudes pel club al desembre en el Campionat de Catalunya Kyus en les categories aleví, infantil, juvenil i cadet.

Share