Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Racó del Txuss Raiders guanya la final de la 25a Lliga Molletana de Pool

Sergio Macías, del Bar Jovent Trànsfugues, màxim guardonat amb 7 títols, ha estat el millor jugador de la lliga.

El Racó del Txuss Raiders ha conquerit el seu primer títol de campions de la Lliga Molletana de Pool al vèncer 136-104 al Bar Jovent Seven Black. Aquesta és la segona vegada que el Racó disputa la final de la competició. Després d’un inici molt igualat, els del Racó van començar a distanciar-se, fent pràcticament impossible la remuntada del rival.

L'organització de la lliga ha destacat que es van poder veure unes partides espectaculars amb jugadors d’una altíssima qualitat, on la mínima errada era fatídica. Pel campió van jugar: Iván Martín, Javi Esteban i Rubén Díaz, i pel Bar Jovent Seven Black: Ibán Sanmartín, Júlio Serrano i Juan D. Salom.

Sergio Macías del Bar Jovent Trànsfugues, màxim guardonat amb 7 títols, ha estat el millor jugador de la Lliga després de guanyar 6-3 al seu company d’equip, Marc Pi. El premi al millor jugador de Segona ha estat per Ridouan El Bachiri de L’Endroit 4 a l’imposar-se 5-3 a Román Millán de La Cabaña.

L’Endroit 2 s'ha proclamat campió de Segona després de guanyar 143-132 al Bar Manolo 3. La seu de la Final va ser el Bar Jovent. En aquesta edició han participat 130 jugadors dels 8 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

L'organització agraeix la col.laboració del Restaurant Rivoli, Rest. Kenfir, Genís Busquets Instal.lacions, Vins Sabau, Futbol Gallery i Car-Audio Pedraza en la donació dels trofeigs.

Share