Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Hasna Bahom i Mohamed Behmbarka tornen a guanyar a la Mitja Marató de Montornès

El Club Atletisme Montornès guanyador per equips, amb tres atletes entre els cinc primers de la classificació general.

La 22a Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ha tingut com a protagonistes les dones i els atletes del Club Atletisme Montornès, entitat organitzadora. Amb més de 3.500 inscrits entre la cursa dels 6 quilòmetres i la Mitja, els actes del Dia Internacional de la Dona han donat color i calor a les curses.

El guanyador absolut de la prova de 21 quilòmetres ha estat Mohamed Behmbarka (A.A.Catalunya) amb un temps de 1:07:30 i un clar avantatge sobre el segon classificat Ivan Limia (C.A.Montornès) que ha arribat amb un temps d'1:10:55. El tercer lloc ha estat per Abdelfatah Lamkarchel (At.Mollet) amb 1:11:01, el mateix temps que el quart classificat, Mohamed Agouzal (C.A.Montornès).

El C.A.Montornès, a més, ha situat un altre atleta a la cinquena posició, Oscar López, amb 1:11:13 i ha estat clar guanyador per equips en categoria masculina.Pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat Hasna Bahom (C.A. LaSansi) que ha fet un temps de 1:19:44. La segona classificada, Hamani Ouafaa (A.A.Catalunya) ha arribat en 1:21:06. Ha completat el podi l’atleta del Slop.Cat Sabadell, Janeth Becerra amb 1:21:46, quarta ha estat Clara Angélica Esparza (C.A.Montornès) amb 1:29:21 i cinquena Montse Aranda (La Bolsa del Corredor) .

Pel que fa a la Cursa dels 6km, amb presència massiva de dones, la victòria ha estat per atletes del C.A.Montornès: Montse Mas (20:36) i Driss Lakhouaja (17:48). La Mitja Montornès forma part de la Challenge de Mitja Marató de la Diputació de Barcelona, de la que és la darrera prova puntuable, i del calendari de fons de la Federació Catalana d'Atletisme.

La celebració del Dia Internacional de les Dones ha marcat la Mitja d'enguany amb actes commemoratius de la diada per reclamar la igualtat total entre dones i homes.D'altra banda, els primers 1.500 atletes que han passat pel mur fotogràfic del Dia de La Dona han rebut, gràcies a Henkel, un regal addicional al ja tradicional lot de productes i samarreta tècnica de màniga llarga que la marca amb seu a Montornès regala a tots els inscrits.

A més, Henkel i la Mitja destinaran mig euro per inscrit a Creu Roja de Granollers per projectes sociosanitaris a la comarca i tota la recaptació de la Mini Solidària, celebrada dissabte i on van participar 500 nens i nenes, anirà destinada a Càritas.

Amb l'organització de la prova es col·labora amb moltes altres accions solidàries i tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el Club Atletisme Montornès, amb una escola d’atletisme formada per més de 100 nens i nenes.

Més de 400 persones, entre voluntaris, personal de Protecció Civil, Creu Roja, policies locals i Mossos d’Esquadra han treballat per fer possible la  Mitja més popular i solidària.

Fotografies: Mitja Montornès

Share