Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Bar Família Raiders s'emporta la 26a Final de la Lliga Molletana de Pool

En la final, amb partides molt espectaculars, van vèncer per 130-110 al Bar Jovent Seven Black.

En la seva tercera final consecutiva, el Bar Família Raiders ha conquerit el seu segon títol de campions de la Lliga Molletana de Pool en vèncer 130-110 al Bar Jovent Seven Black. Els del Bar Família han començat molt forts, aconseguint una diferència que ha fet pràcticament impossible la remuntada del rival.

La final va comptar amb unes partides espectaculars protagonitzades per jugadors d’una altíssima qualitat, on la mínima errada era fatídica. Cal destacar el  nivell de tots els finalistes, primeres i màsters en la seva categoria, amb un campió d’Espanya i cinc guardonats a l'Open molletà entre ells.

Pel campió han format: Iván Martín, Manuel Fernández “Currito” i Rubén Díaz. Per l’equip finalista: Ibán Sanmartín, Toni Casamartina jr. i Juan D. Salom.

Rubén Díaz de l’equip campió, ha estat per primera vegada Millor Jugador de la Lliga després de guanyar 6-3 al seu company d’equip, “Currito”. Es va repetir la mateixa final que a l’Open Popular A de fa dues setmanes, però amb el resultat canviat.          

El premi al Millor Jugador de Segona ha estat per Manel Soria del Bar Manolo 2, a l’imposar-se 5-2 a Antonio Sánchez del Bar Cristóbal Súper.

El Bar Manolo 3 es proclama Campió de Segona després de guanyar 153-117 a l’Endroit 4.

La seu de la Final de la Lliga Molletana de Pool ha estat el Bar Manolo. En aquesta edició han participat 110 jugadors dels 8 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

L'organització agraeix la col.laboració de Rest. Rivoli, Rest. Kenfir, Genís Busquets Instal.lacions, Pastisara, i el Rest. Bodegó en la donació dels trofeus.

Share