Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El barberenc Cata Sorín guanya el 98è Campionat de Billar Americà L´Endroit de Mollet

Un total de 36 jugadors han participat en l'edició d'enguany que s'ha endut amb molta solvència Sorín.              

Cata Sorín de Barberà del Vallès, ha aconseguit el seu primer títol en la segona final que disputa del Campionat de Billar Americà L'Endroit de Mollet. Sorín ha guanyat en la final per 6-1 a Pedro Marcos i per 4-2 a Jaume Grau. El campió ha jugat a un altíssim nivell, imposant-se amb molta seguretat, definint perfectament i oferint jugades espectaculars.  

Jaume Grau, de Mollet, ha quedat subcampió al vèncer 4-3 Pedro Marcos i després de perdre davant del campió. Després de molt de temps sense participar, ha arribat a lluitar fins la darrera partida. Grau és el màxim guardonat del campionat de Billar Americà de l'Endroit amb 12 títols.

Pedro Marcos, de Granollers, ha acabat tercer tot i ser la seva primera participació. Ha demostrat la seva vàlua durant la competició sense estar massa encertat en la final.

Un total de 36 jugadors han pres part en l'edició d'enguany del torneig organitzat per l'Endroit. L'entitat bancària Deutsche-Bank ha donat els trofeus del Campionat de Billar Americà.

Autor Fotografia: Albert Martínez. D'esquerra a dreta (Pedro, Cata i Jaume).

Share