Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Obertes les inscripcions de la 23 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca que tindrà lloc el diumenge 3 d'abril

La Mitja tornarà a ser solidària amb aportacions a la Fundació Josep Carreras, a Creu Roja i a Càritas.
 
Des del passat 5 de febrer resten obertes oficialment les inscripcions per participar a la 23ª Mitja Marató d'Atletisme Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i a la 11a edició dels 6 quilòmetres de Montornès. Entre totes les curses, l’organització preveu una participació de 5.000 atletes, dels que un màxim de 3.000 seran de la Mitja, 1.500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària.

Enguany s’han mantingut els preus i els serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos.

Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica en el moment de recollir el seu dorsal i xip.

La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel donarà mig euro a la iniciativa PonteenmarchaYa, que recapta fons per la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia.

La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Movimiento Piu.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

La 23a edició de la Mitja Marató de Montornès tindrà lloc el diumenge 3 d’abril, mantenint el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada.

L’organització ha pensat en sortir de la massificació de curses del mes de març per buscar ajudar a la planificació de curses dels atletes populars i ser la cursa de tancament de la Xallenge de les Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.

Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i a les xarxes socials.

Share