Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La 23a edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca espera reunir 5.000 inscrits entre les tres curses del cap de setmana

La Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló va acollir aquest dimecres a la tarda la presentació de la Mitja 2016 i la resta de curses i actes que s’hi relacionen.

Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat la 23a edició i les curses i actes relacionats amb la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca que se celebrarà el diumenge 3 d’abril. L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Montmeló, Antoni Guil; Montornès del Vallès, José A. Montero; Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; i La Roca del Vallès, Albert Gil.

També hi van assistir: el representant de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, Joan Morell; el Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas; Albertina Grau, responsable de socis, actes i llegats de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, i patrocinadors i col·laboradors.

L'acte de presentació es va obrir amb el Ball d’Homenatge dels dansaires de la Colla del Ball de Gitanes de Montmeló.

Mini solidària, 6 i 21 kms

L’organització espera superar aquest any les 5.000 inscripcions entre els tres esdeveniments del cap de setmana: la Mini solidària per a nens i nenes de 3 a 12 anys del dissabte 2 d’abril, i la Mitja i els 6 Km del diumenge dia 3.

Pel que fa a la participació d’atletes, la Mitja ja ha confirmat la presència d’esportistes de nivell, com Angèlica Esparza i Ouafaa Hamani, en categoria femenina, i Driss Lakhouaja, Mohamed Benhmbarka, Sergio Enríquez, Oscar Lopez, Mohamed Agouzal i Abdessamad Hemmi, en masculina.

Pel que fa a la cursa de 6 Km, han confirmat la presència Moed Mbarki i Montse Mas, com a atletes més destacats.

A més, enguany la Mitja Montornès serà la prova que tancarà el calendari de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona, agrupades sota el nom de Challenge de Mitges Maratons.Una prova amb ADN solidari a benefici de la Fundació Josep Carreras

En aquesta edició, la Mitja col·labora amb la campanya PonteEnMarchaYa, una iniciativa que té l’objectiu de recaptar fons per a la investigació i el tractament de la leucèmia, a benefici de la Fundació Josep Carreras.

Enguany, Henkel donarà 0,50 € per inscripció a aquesta causa.

La Mitja, a més, dedicarà la recaptació íntegra de la Mini Solidària a la Creu Roja de Granollers. El dia de la prova cada foto que es faci al photocall del “Movimiento Piu” es transformarà en un quilo de menjar per a Càritas de Montornès.

Share