Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Driss Lakhouaja i Enka Viñas s'imposen en la 23a Mitja Marató de Montornès on el club amfitrió fa història

Un total de 3.500 atletes han pres part entre totes les curses, amb prop de 3.000 inscrits a la Mitja i els 6 quilòmetres.

Prop de 3.000 atletes han pres la sortida des de la zona Esportiva de Montornès aquest diumenge al matí entre la Mitja i la cursa dels 6 quilòmetres, confirmant que, tot i la davallada patida els darrers anys, la Mitja Montornès ha aconseguit mantenir una bona participació i aturar la tendència a la baixa generalitzada entre les curses en ruta.

Driss Lakhouaja (Club Atletisme Montornès) ha estat el guanyador de la 23a edició amb un temps de 1:10:18, jugant-se la victòria en els darrers metres en una esprintada final amb el seu company de club, Abdessamad Hemmi, que ha marcat 1:10:19.

Tots dos corredors formaven part d’un grup destacat que ha marcat d’inici un fort ritme, fins que el desviament de part del grup cap al traçat final de la Cursa dels 6 quilòmetres ha provocat un canvi de ritme que els ha deixat sols i mantenint la mateixa distància amb la resta de corredors durant els restants 15 quilòmetres.

El tercer lloc ha estat també per un atleta de l'Atletisme Montornès, Óscar López, amb un temps de 1:10:55completant així un pòdium històric pel Club que organitza la Mitja.

En categoria femenina, la primera classificada ha estat una atleta del Club Atletisme Granollers, Enka Viñas, que ha acabat els 21,097 quilòmetres en 01:22:37. Segona, amb 01:26:59, ha estat Inés Carazo (Club At.Calderí) i tercera, amb un temps de 01:27:23, Teresa Pulido (CE Prorunners Calella).

Prova dels 6 quilòmetres

La Cursa dels 6km. ha estat guanyada per Mouad Mbarki del Club Atletisme Montornès, que ha arribat en 18:03, i Montse Mas del F.C.Barcelona, amb 20:21. El Club Atletisme Montornès ha vist arrodonida la jornada amb els triomfs per equips en categories masculines i femenines.

La cursa, darrera prova puntuable de la Challenge de la Diputació de Barcelona, ha transcorregut sense cap incident remarcable i amb una climatologia favorable que convidava a gaudir del recorregut pel centre urbà de les quatre poblacions i els ambients del Baix Vallès.

L’organització ha posat a disposició dels atletes tres avituallaments en cursa, a més de Powerade i aigua, mejar de pasta i begudes CocaCola a l’arribada.

Una Mitja cada cop més solidària

La Mitja i Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, a través de la iniciativa PonteenmarchaYa, i la recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte dia 2 d’abril serà per Creu Roja de Granollers, per a projectes socials a la comarca del Vallès.

A més, a l’arribada de la Mitja, tothom que volgués es podia fer una foto simpàtica al “movimiento Piu” i l’organització donarà, per cada foto, un quilo de menjar a Càritas.

Tots els participants han rebut el ja habitual lot de regals de Henkel i els serveis al corredor: massatges, guarda-roba, llar d’infants, jocs Bloom per a nens, vestidors, dutxes, ampli aparcament a tocar de la sortida i un ampli servei de seguretat i sanitari. Més de 400 persones al servei dels corredors populars, l’autèntic eix vertebrador de la Mitja Montornès.

Els organitzadors estan molt satisfets del resultat de la Mitja, tant a nivell esportiu com a nivell de participació i satisfacció dels atletes. Tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el Club i l’escola d’Atletisme, amb més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i, com s’ha vist aquest diumenge, amb excel•lents resultats.

Share