Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Fran Cabanillas, de Valls, s'imposa en el 99è Campionat de Billar Americà de L´Endroit Mollet

El 2n i 3r classificat del torneig, Laoukili i Cáceres, han estat dos jugadors molletans.

El jugador Fran Cabanillas, de Valls, ha aconseguit el primer títol en la seva primera participació en el Campionat de Billar Americà de l'Endroit de Mollet. Cabanillas va superar per 5-2 a Said Laoukili i 4-1 a Néstor Cáceres. El campió va jugar a un altíssim nivell, imposant-se amb molta seguretat, definint perfectament i oferint jugades espectaculars.

Cabanillas era el favorit pel seu historial, entre d’altres, ha estat campió de Catalunya, d’Espanya i membre de la Selecció Espanyola de Billar Americà entre el 1997 i 1998.  

Said Laoukili de Mollet, habitual a les finals amb 5 títols en el seu palmarès, ha quedat subcampió després de vèncer 4-3 a Néstor Cáceres i de perdre davant del campió. 

El tercer classificat, Néstor Cáceres, ha arribat per primera vegada a la final, demostrant la seva vàlua durant la competició, però sense estar massa encertat en la final.

En la 99a edició del Campionat de Billar Americà de l'Endroit han participat 36 jugadors, l'entitat bancària Deutsche-Bank ha donat els trofeus.

Fotografia: Toni Casamartina

Share