Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Club Ciclista Montornès organitza diumenge 6a la Pedalada de BTT Solidària amb dos recorreguts de 15 o 30 quilòmetres

La participació està limitada a 250 corredors que iniciaran el recorregut a les 9 del matí amb sortida i arribada al Pavelló d'esports.

Més de 200 corredors participaran a la 6a edició de la Pedalada de BTT Solidària de Montornès que tindrà lloc aquest proper diumenge 17 de novembre. La prova proposa dos recorreguts de muntanya: un de15 quilòmetres aproximadament, i un altre d’uns 30, amb un desnivell positiu a l’entorn dels 500 metres. Per participar serà obligatori l'ús del casc homologat. En l’avituallament d’arribada es posaran a la venda gots al preu d’un euro i la recaptació anirà a Càritas Montornès per ajudar les famílies més necessitades del poble.

La pedalada és oberta a tothom, però es recomana preparació i experència en BTT. Serà responsabilitat dels participants estar en possessió d'una llicència federativa o bé ciclicloturista que inclouen assegurança per danys personals i de responsabilitat civil. El circuit estarà senyalitzat i amb controls i cada corredor estarà obligat a seguir el recorregut de la prova prèviament senyalitzat. Igualment l'organització, el CC Montornès, recorda que el traçat no estarà tancat al trànsit de vehicles.

Les inscripcions es limitaran a 250 participants i en cas que s'hagin esgotat els dorsals no hi haurà ampliació del nombre de participants. El preu d'inscripció és de 20 euros per als participants federats (amb llicència de la FCC o FEC) i els no federats pagaran 25 euros amb l'assegurança d'un dia.

Els dorsals s'hauran de recollir el mateix dia de la pedalada a partir de les 8 del matí o bé el dissabte 16 de novembre, de 17 a 19 hores, al local social del club, situat al lateral del Pavelló d'esports. El dorsal haurà d'estar en un lloc visible de la bicicleta -durant la pedalada- i en acabar, donarà dret a esmorzar (botifarra i beguda) i una bossa d'obsequis amb diferents productes. També es regalarà un maillot Inverse de la pedalada i es farà el sorteig de material esportiu.

Share