Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El jugador britànic de l'ATP James Marsalek s’entrenarà 7 setmanes a les pistes del Club Tennis Mollet

El tennista, a les ordres del director esportiu del club Carles Martínez, s'ha marcat l'objectiu de situar-se entre els 250 millors del món el 2014.

El jugador ATP de tennis James Marsalek s'entrenarà durant unes 7 setmanes a les ordres del director esportiu del club, Carles Martínez, a les instal·lacions del CT Mollet 'El Calderí'.  El jove, de 21 anys i de la Gran Bretanya, va fer la primera sessió a Mollet aquest dilluns i completarà la pretemporada íntegrament al club molletà durant més d'un mes i mig.

Marsalek -un dels jugadors més prometedors de la Gran Bretanya- és actualment el número 605 del món del rànquing ATP, però al maig de 2013 va arribar al seu millor estat amb el 537. L'objectiu del tennista de la Gran Bretanya es situar-se entre els 250 millors del món el 2014: "Vinc a Mollet per entrenar amb Carles Martínez. Ara fem més tècnica, però en unes setmanes ens ficarem a fer més exercicis específics", diu el tennista, i afegeix "m'agrada molt aquestes pistes a Mollet i poder ser entrenat per Carles Martínez, crec que m'anirà molt bé i per això he vingut. A més, el temps és espectacular i podem entrenar molt bé".

James Marsalek farà la pretemporada sencera amb Martínez i després podria continuar vinculat amb el tennis a Mollet. "De moment farem la pretemporada plegats. I la nostra idea és poder treballar amb ell per poder-lo ficar entre els 200 o 250 millors tennistes del món, però hem de continuar treballant", explica el director esportiu del club.

A més, Carles Martínez assegura que és un jove "amb talent i motes ganes" i la intenció és preparar "a consciència la pretemporada anant de treballs més tècnics fins arribar als més específics". En les primeres setmanes el jugador de la Gran Bretanya farà entrenaments de matí a les instal·lacions per després poder completar dobles sessions de matí i tarda.

Share