Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'atleta del CA Montornès Meritxell Calduch guanya la Cursa de la Dona de Barcelona

A més, Moed Mbarki va quedar segon al 20è Cross Internacional de Sòria a la categoria juvenil.

Meritxell Calduch del Club Esportiu Montornès Atletisme va guanyar el passat diumenge la Cursa de la Dona celebrada a Barcelona i que va exhaurir els 20.000 dorsals previstos per l’organització. Calduch va guanyar la prova amb un temps de 23,49 minuts. La seva companya d’equip Loyda Reyes va ser quarta amb un temps de 25,01 minuts.

També diumenge es va disputar el 20è Cross Internacional de Soria classificatori per al Campionat d'Europa de Cross. Destacar la segona posició de Moed Mbarki en la categoria Juvenil i de Mourad Mounim en Junior, que va ser quinzè. Tots dos entrenen sota les ordres d'Esteban Gimenez.

La Federació Espanyola d'Atletisme ha publicat aquesta setmana també el rànquing amb les puntuacions de la temporada 2013 dels Clubs d’arreu de l’Estat. El resultat es calcula amb la suma dels punts aconseguits pels atletes als diferents campionats d’Espanya. L’Atletisme Montornès hi apareix en la posició número 53, i en el 10è lloc de l’àmbit català.

Share