Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Albert Cámara és el relleu de Claudio Festa a la banqueta del primer equip del CF Mollet UE a 1a Catalana

El que va ser jugador i entrenador del CF Badalona debutarà a la banqueta diumenge a casa, a les 12 del migdia, davant La Jonquera.

Albert Cámara és el nou entrenador del primer equip del CF Mollet UE en substitució de Claudio Festa que va plegar dilluns passat després d'arribar a un acord amb la junta. El nou tècnic i l'equip directiu van arribar a un acord aquest dimarts a les oficines del camp Municipal del Germans Gonzalvo. Cámara agafa la direcció del conjunt molletà un cop s'han disputat les 10 primeres jornades del grup 1 de la Primera Catalana amb l'objectiu de situar al primer equip el més amunt possible de la classificació.

Cámara es va comprometre amb el CF Mollet UE pel que resta de temporada. El tècnic, un mite al CF Badalona sent jugador i posteriorment entrenador a Segona Divisió B, agafa al CF Mollet UE com un repte il·lusionant. De fet, aquest dimarts ja va dirigir el seu primer entrenament al Germans Gonzalvo sent una sessió amb molts exercicis amb pilota.

Albert Cámara va dir que "És un repte sortir fora d'un club com el CF Badalona on he estat molts anys i canviar d’aires està molt bé. De fet, en el meu primer dia entrenant al club estava nerviós per anar a una nova casa i intentar donar una bona imatge amb el primer equip. Arribo amb moltes ganes de treballar al màxim i vinc a fer les coses bé. El meu segon serà Lluís Sité, un entrenador jove però que tinc bones referències de la seva feina. Estic molt agraït al CF Mollet UE per donar-me una oportunitat així amb un projecte engrescador".

Share