Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Club Karate Montornès gran dominador a la Nit de l'esport 2013 amb tots els guardons de millor esportista individual

Els millors conjunts han estat el pre-mini B masculi del Club de Bàsquet Vila de Montornès i el Junior masculí modalitat cros del Club Esportiu Montornès Atletisme.

La Nit de l'Esport, en què l’Ajuntament i les entitats reconeixen els mèrits als millors esportistes locals de la temporada anterior, va aplegar la nit de divendres més de 300 persones al Teatre Municipal. Teresa López Pintado i Francisco Pintado Andrade, ambdós del Club Karate Montornès, van ser escollits millors esportistes en categoria infantil, i els també karateques Naiara Moreno Monfort i Juan García Ruiz, ho van ser en categoria sènior.

El Pre mini B Masculí del Club Bàsquet Vila de Montornès va ser reconegut com a millor equip infantil i el Junior masculí modalitat cros del Club Esportiu Montornès Atletisme, millor sènior. En aquesta edició, els guardons han incorporat una nova modalitat que premia la constància dels esportistes. El reconeixement ha anat en categoria infantil, a Alba Soley Martín del Club Bàsquet Vila de Montornès i Ferran Martín Rivero del Club Futbol Montornès.

En categoria sènior han empatat en puntuació la karateca Maria López Pintado i l’atleta Emma Olasz Àmbit. El premi a la constància sènior masculí ha estat per a Jorge Juan Martínez Cruz, del Karate Montornès. Durant la vetllada, també es van fer mencions honorífiques a persones i entitats per la seva dedicació a l'esport local durant la temporada 2012-2013.

Share