Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

S'obren les inscripcions per participar a la 21 Mitja Marató de Montornès d'atletisme

L’organització ha previst un màxim de 4.200 corredors a la Mitja i 1.300 als 5 quilòmetres.

Aquest divendres 20 de desembre s’han obert oficialment les inscripcions per participar a la 21ª Mitja Marató d'atletisme Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a la 9a edició dels  5 kms de Montornès. La Mitja compleix el seu 20è aniversari (1994-2014), 21 edicions, plenament consolidada i com a molt més que una prova esportiva. Enguany la Mitja tindrà lloc el diumenge 9 de març i manté el recorregut de la darrera edició, amb arribada en baixada des de La Roca i el pas pel centre de les quatre poblacions.

Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 6.000 atletes, dels quals un màxim de 4.200 seran de la Mitja, 1.300 pels 5 kms i 500 per la Mini Solidària. De nou s'han mantingut els preus de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos.

La Mitja de Montornès, tornarà a ser solidària amb el territori. A l’edició del 2013 la recaptació íntegra de la Mini es va destinar a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i Henkel va destinar mig euro per cada inscrit de Mitja i els 5 kms a Creu Roja Granollers, per realitzar projectes sociosanitaris a la comarca.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells. El cap de setmana de la Mitja són previstos, com els darrers anys, actes lúdics i culturals que ajuden a promocionar el territori, com han estat les visites guiades, les fires de mostres i els menús especials a restaurants de la població.

En l'edició de l'any passat Adrià Garcia i Hasna Bahom es van imposar a la Mitja Marató d'atletisme de Montornès i es van proclamar campions de Catalunya. Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) i les xarxes socials (facebook i Twitter).

Share