Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'escola de pàdel infantil del CT Mollet El Calderí tindrà quatre categories i comptarà amb monitors titulats

El projecte que treballa diferents aspectes educatius s'iniciarà amb l'equip de Carlos Obradors en les properes setmanes.

El Club Tennis Mollet ‘El Calderí’ ha posat en marxa l’escola d’adults de pàdel i està en fase d’iniciació l’escola infantil, entre les edats de 4 a 16 anys. El responsable de pàdel del club, Carlos Obradors, ha explicat aquest dimecres durant la presentació del nou projecte que el club vol potenciar l’estructura de pàdel amb l’objectiu de completar la tasca educativa que fa l’entitat des de fa anys amb l’escola de tennis.

Per això la nova escola de pàdel infantil tindrà quatre categories: prepàdel: de 4 a 7 anys, iniciació 1: de 8 a 10 anys, iniciació 2: d”11 a 13 anys i avançat: de 14 a 16 anys. L’equip de pàdel del club que dirigeix Carlos Obradors treballa diferents aspectes educatius i exercicis de millora en el joc segons l’edat: "fem diferents exercicis i diferents objectius segons l’edat del jove. Així adaptem el joc a l’edat del nen o nena i fem que pugui aprendre millor aquest esport".

De la seva banda, el president Luis Martínez, ha remarcat la tasca educativa de la base del club: "fins ara l’estructura de base tan sols era de tennis, ara creiem que amb els nous temps el pàdel també és molt important. El club fa passos sobre segur amb el pàdel tenint a Carlos Obradors".

L’escola de pàdel vol ser una activitat extraescolar propera als nens i nenes de Mollet del Vallès amb l’objectiu de fer esport amb tècnics totalment acreditats. Durant l’acte de presentació de l’escola de pàdel també s’ha signat el contracte de vinculació de l’equip de Carlos Obradors amb el CT Mollet 'El Calderí'.

Share