Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Eva Maria Díaz proclamada, per unanimitat, candidata del PSC a l'alcaldia de Montornès a les municipals de 2015

La nova cap de llista vol reunir-se amb les entitats i associacions del municipi per recollir les seves propostes i elaborar el programa electoral socialista.

Els socialistes de Montornès ja tenen candidata per les eleccions municipals previstes pel 24 de maig de 2015. L'actual regidora a l'Ajuntament Eva Maria Díaz Medina ha estat triada per unanimitat dels militants assistents després que poc abans de començar l'assemblea l'altre precandidat Agustí Garcia retirés la seva candidatura. Díaz havia presentat amb escreix els avals que es demanaven d’acord amb el reglament d’elecció de candidats i candidates a alcalde i alcaldesses (81% dels assistents).

Amb el lema 'Compromís i valentia' i davant de més del 60% de militants, Eva Maria Díaz passa a ser la primera dona socialista que encapçala les llistes a les eleccions municipals de Montornès del Vallès i substitueix a Daniel Cortés, candidat el 2003, 2007 i 2011 (alcalde entre 2003 i 2011).

La nova candidata del PSC s'ha compromès a apropar-se als militants de l'agrupació i a tots els veïns i veïnes de Montornès amb l'objectiu de recuperar l’alcaldia de Montornès que es va perdre el 2011 després que ICV-EUiA obtingués la majoria absoluta.

Eva Maria Díaz ha explicat que vol "estar al costat de tots aquells i aquelles que passen per situacions complicades, al costat del més febles i els que estan patint de manera més greu les conseqüències de la crisi".

A l'assemblea d'aquest diumenge Eva Maria Díaz ha comptat amb el recolzament dels exalcaldes socialistes del municipi José M. Ruiz Alarcón i Daniel Cortés. Així 'Pepe Ruiz' ha estat el president de la mesa electoral en la votació de la candidata socialista.

Elaboració del programa electoral del PSC de Montornès

Un cop finalitzat el procés d'elecció del cap de llista els socialistes de Montornès treballaran en l'elaboració del programa electoral per les eleccions del maig de 2015. La nova candidata vol reunir-se amb les entitats i associacions del municipi per tal de conèixer les seves necessitats, recollir les propostes i incloure-les en el programa electoral del PSC.

Pel que fa a l'elaboració de la llista aquest treball no s'iniciarà fins la primavera de l'any vinent. Ara bé els socialistes tenen la voluntat de "reforçar la candidatura" per forçar un canvi de govern a l'Ajuntament en les eleccions de 2015. I és que el PSC només va perdre 135 vots en les eleccions d'ara fa 3 anys però va passar de 6 a 5 representants.
 
Eva Díaz Medina es va incorporar a la política local en la llista socialista de fa 3 anys ocupant el lloc número 6. L'actual regidora està molt vinculada amb el moviment associatiu de Montornès, fa uns anys va ser la presidenta de l'AMPA de l'Escola Palau d'Ametlla i actualment encara hi col·labora.

De fet, en els darrers anys el col·lectiu de mares i pares d'aquest centre educatiu ha reclamat insistentment a la Generalitat la construcció d'un nou edifici per l'escola que està creixent amb la instal·lació de mòduls prefabricats.

Veure notícia relacionada:

El PSC escollirà el candidat/a a l'alcaldia de Montornès en l'assemblea de militants prevista pel 19 d'octubre

Share