Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Raül Urtusol serà el candidat de CiU a Parets en les eleccions municipals de 2015 en substitució de Xavier Martin

L'assemblea de militants d'aquest dilluns ha acceptat la renúncia de Xavier Martin que finalment ocuparà el segon lloc de la llista.

La Federació de Convergència i Unió a Parets ha convocat una roda de premsa per aquest dimecres 22 d'octubre, a les 18 hores, per explicar davant dels mitjans de comunicació els motius de la renúncia de Xavier Martin com a candidat a l'alcaldia de CiU a les eleccions municipals previstes pel maig de 2015.

Segons ha pogut saber Digital Vallès, en l'assemblea de militants, celebrada aquest dilluns al vespre, s'ha donat compte de la renúncia -per motius professionals- com a candidat de Martin i alhora s'ha ratificat la proposta del Comitè Executiu Local que sigui Raül Urtusol el nou candidat als comicis locals.

Durant l'assemblea d'aquest dilluns -a la que hi va assistir el diputat Jordi Turull- Martín va agrair el recolzament dels militants del partit quan mesos enrere li van donar la confiança per repetir al capdavant de la candidatura. La renúncia ve donada bàsicament per motius professionals i davant de la impossibilitat de dedicar més temps a la preparació de la campanya de les eleccions municipals de l'any vinent.

Gairebé es dóna per fet que tot i renunciar a ser cap de llista Xavier Martín anirà en el número 2 de la llista mentre que Esther Samon ocuparà el tercer lloc. L'objectiu de tot el grup municipal serà la redacció d'un pla de treball d'oposició des d'ara i fins al final de la legislatura.

En les eleccions de 2011 Martin va ocupar el número 1 de la candidatura seguit per Raül Urtusol, en el número 2 i d'Esther Samon en el tres. La Federació va augmentar la seva representació passant de dos a tres regidors respecte al 2007.

Veure notícia relacionada:

Xavier Martín serà de nou el candidat de Convergència i Unió a Parets del Vallès a les eleccions municipals del 2015

Share