Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

CiU de Parets confia en el mateix equip per millorar els resultats a les eleccions municipals de 2015

Raül Urtusol, nou candidat en substitució de Xavier Martin, diu que "tot i el canvi el projecte continua sent el mateix".

La Federació de Convergència i Unió mantindrà el mateix equip de persones al capdavant de la llista que presentaran en les eleccions municipals de 2015. L'assemblea local del partit reunida aquest dilluns acceptava la renúncia per motius professionals del fins ara candidat, Xavier Martin, que passarà a ser el número 2 de la candidatura però que "seguirà involucrat i implicat en el projecte".

I és que el nou cap de llista, Raül Urtusol, ha volgut deixar ben clar que "tot i el canvi de candidat el projecte és el mateix. Ens vam marcar el 2011 un full de ruta a 8 anys vista". Ara bé Urtusol assenyala que la principal diferència d'ara respecte a fa 3 anys és que "disposen de l'experiència i coneixement que han adquirit al llarg de la legislatura. Tenim igual o més il·lusió i la força'.

Els convergents de Parets volen millorar el resultat dels comicis de 2011 quan van passar de 2 a 3 regidors (de 838 vots i un 12,88% el 2007 a 1.283 vots i un 18,42% el 2011). A més, la candidatura de Xavier Martín, mancada d'experiència política i confeccionada amb molta rapidesa va quedar a només 74 vots de la segona força política, també a l'oposició, Nova Opció per Parets, amb 4 regidors.

Fotografia: candidatura CiU municipals maig 2011


Volen transformar el Parets actual

El nou candidat de CiU, Raül Urtusol, és conscient que el seu nomenament com a cap de llista (el 2011 va ocupar el segon lloc) "requerirà més dedicació" però no es preveu cap altre canvi pel que fa al projecte de futur pel municipi. Urtusol ha remarcat que "som gent del poble que ens estimem i sentim Parets a dins nostre. Hi ha coses que en els darrers anys de la transformació de Parets que no ens han agradat, es podrien haver fet d'una altra manera"

Raül Urtusol admet que la convocatòria del 9 de novembre així com el debat sobre el dret a decidir el futur polític de Catalunya poden condicionar notablement les eleccions municipals fixades pel 24 de maig de 2015.

A 7 mesos de la cita electoral CiU ja té clar els 3 primers llocs de la llista i que ocuparan Raül Urtusol (1r), Xavier Martin (2n) i Esther Samon (3r). Per mantenir el mateix equip de persones CiU argumenta que el 2011 es va produir una profunda renovació a la candidatura i que hi ha moltes opcions de millorar el resultat el 2015.

Veure notícia relacionada:

Raül Urtusol serà el candidat de CiU a Parets en les eleccions municipals de 2015 en substitució de Xavier Martin

Xavier Martin serà de nou el candidat de Convergència i Unió a Parets del Vallès a les eleccions municipals del 2015

Share