Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Roser Colomé serà la candidata de CiU a l'alcaldia de Vilanova del Vallès el 2015

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, presentarà l'alcaldable en un acte previst per aquest dilluns a Cal Trempat.

Convergència i Unió de Vilanova del Vallès aposta per la renovació en la candidatura de les eleccions municipals previstes per al maig de 2015. Després que Enric Torrents fos el cap de llista en els comicis de 2007 i 2011, l'assemblea de militants va acordar el 4 de desembre, per unanimitat, que fos la jove regidora Roser Colomé i Soler la nova cap de llista en les eleccions de 2015.

Advocada de 27 anys, Colomé va anar en el número 5 de la llista de CiU a Vilanova el 2011 i es va quedar a un pas d'obtenir l'acta de regidora. Pocs mesos després i a causa de renúncies al grup municipal, es va incorporar al plenari i des del 2012 va assumir la presidència local de CDC.

Roser Colomé milita a Convergència Democràtica de Catalunya i a les Joventuts Nacionalistes de Catalunya des del 2006. La presentació de la nova cap de llista de CiU a Vilanova del Vallès tindrà lloc aquest dilluns 15 de desembre, a les 20 hores, a la Sala de Cal Trempat. L'acte comptarà amb l'assistència del secretari d'organització de CDC, Josep Rull.

Amb el canvi d'alcaldable els convergents confien en recuperar l'alcaldia del poble que van perdre el 2003. Des d'aleshores Oriol Safont ha ocupat el càrrec d'alcalde, primer gràcies a un pacte amb altres forces, però des del 2007 amb majoria absoluta.

CiU de Vilanova vol aprofitar del canvi de candidat que també es produirà a Unitat per Vilanova, després que l'actual alcalde Oriol Safont hagi anunciat que no optarà a la reelecció.

Tant en les eleccions de 2007 com 2011, CiU va obtenir 4 regidors i Unitat per Vilanova 6. La diferència va ser de 251 vots el 2007 i de 214 en els comicis del 2011.

Share