Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

'Creació de llocs de treball i potenciar el polígon industrial', reptes d'Oscar Sierra, el nou d'alcaldable del PSC La Llagosta

Sierra té 31 anys i és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública per la UAB i Màster en Gestió Política.

El nou candidat del PSC de La Llagosta, escollit per unanimitat en l'assemblea d'aquest dimarts, ha fet referència durant la seva presentació al projecte que els socialistes han dissenyat pel municipi. Oscar Sierra ha afirmat que "s'abordaran els principals problemes que actualment el consistori, donant màxima prioritat a la creació de treball, potenciar el polígon industrial i desenvolupar un nou polígon industrial modern als terrenys de Can Pere Gil".

L'alcaldable socialista s'ha compromès "en la millora dels serveis públics, la neteja, i el manteniment dels carrers, places, parcs i mobiliari urbà" alhora que ha destacat "el treball i el paper tan important que fan les entitats de la Llagosta".

Sierra ha fet una crida per aconseguir en les eleccions del 2015 "tornar a fer un canvi, però aquest cop, un canvi a millor, un canvi per tornar a governar i seguir millorant el poble de la Llagosta, un canvi que torni a respectar tot el teixit associatiu, un canvi per tornar a governar a favor de tot el poble. Un projecte global que no deixi a ningú enrere".

Oscar Sierra és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública per la UAB i Màster en Gestió Política i actualment ocupa la secretaria de comunicació del PSC de La Llagosta. 

Durant l'assemblea extraordinària de militants d'aquest dimarts Sierra va aconseguir els 53 vots favorables de tots els assistents i prèviament havia obtingut suficients avals de la militància, superant el terç dels membres assistents a l'assemblea, per poder-se presentar.

Veure notícies relacionades:

Oscar Sierra serà el candidat del PSC de La Llagosta en les eleccions municipals de 2015

Share