Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Alberto López repetirà com a cap de llista d'ICV-EUiA a La Llagosta en les eleccions municipals de 2015

L'actual alcalde ha dit que la seva Coalició "continua sent la millor opció de futur pel municipi".

Les organitzacions locals d'Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa a La Llagosta reeditaran una candidatura conjunta per a les eleccions municipals previstes pel 24 de maig de 2015. Fonts de la Coalició asseguren que "després de dues legislatures de treball conjunt i bons resultats" han  considerat de nou "la necessitat de mantenir espais d'acord".

L'actual alcalde de La Llagosta, Alberto López, liderarà de nou la llista electoral després que en els comicis de 2011 aconseguís forçar el canvi de govern gràcies al pacte amb CiU i CpLL.

López ha explicat en un comunicat de premsa que té la voluntat d'explicar davant la ciutadania el treball d'ICV-EUiA al Govern Local i que la seva Coalició "continua sent la millor opció de futur pel municipi".

En els propers dies, el Consell Local de la Coalició llagostenca determinarà el calendari de treball per l'elaboració del programa electoral, així com la metodologia per a l'elecció de les persones que formaran part de la candidatura.

Els dos partits polítics han expressat la voluntat de "seguir sumant des d'una perspectiva d'esquerres, a persones més enllà de les nostres organitzacions i seguir treballant per aportar propostes en positiu a la transformació de La Llagosta".

En les darreres eleccions municipals (2011) ICV-EUiA va doblar la seva representació al consistori passant de 3 a 6 regidors (de 875 vots a 1.470). López ha estat el cap de llista de la Coalició en les convocatòries de 2007 i 2011.

Share