Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ara Mollet ERC i Solidaritat Catalana es presentaran conjuntament a les eleccions municipals del 24 de maig

En paraules del cap de llista de SI el 2011, Jordi Puyuelo, "necessitem un canvi a la ciutat i Ara Mollet és la millor alternativa".
 
Aquest dilluns a la tarda Ara Mollet ERC i Solidaritat Catalana de Mollet han presentat en roda de premsa l'acord per concórrer de manera conjunta a les eleccions municipals del maig. El membre de SI i cap de llista als comicis de 2011, Jordi Puyuelo, ha explicat que la seva formació política donarà suport a Ara Mollet i el seu candidat ja que "necessitem un canvi a la ciutat i Ara Mollet és la millor alternativa".

Solidaritat Catalana vol un Govern Municipal "amb energia renovada, transparent i proper: les persones que conformen aquesta candidatura ens convencen perquè són gent preparada i diversa".

De fet, durant la roda de premsa celebrada a la Marineta, s'ha explicat que el mateix Puyuelo serà en "aquesta llista integradora de ciutat" i destacava que ja han treballat el programa de manera conjunta i que a Ara Mollet li ha estat molt fàcil d'integrar les seves principals propostes: "apostar per una regeneració política i per veritables propostes de participació ciutadana, fer els passos necessaris des de Mollet per aconseguir la independència ​i guanyar-ne la majoria social explicant els avantatges de l'Estat propi".

De la seva banda, Oriol López Mayolas, alcaldable d'Ara Mollet, ha recordat que són "un projecte de suma i aglutinador de gent que vol el canvi a la ciutat de Mollet, com els independents ja presentats i que seran un 60% de la candidatura municipal. Hem sumat amb molta gent com en Josep Gordi, la Judith Vizcarra o en Toni Valle".

López destacava també que "amb la gent de Solidaritat ens hem trobat en moltes lluites i hem forjat una relació personal i de col·lectiu que ara es materialitza també en aquesta candidatura" i deixava clar que "si som al govern serem els garants des de Mollet per construir el nou país. L'any 2015 hi haurà el canvi a Mollet i a Catalunya".

Després de la presentació de l'acord en les darreres setmanes amb Toni Valle -cap de llista del PACMA el 2011- i amb Solidaritat Catalana, Ara Mollet ERC celebrarà aquest cap de setmana les seves Jornades Municipalistes on es tractaran diversos aspectes per incloure i tancar el programa electoral.

Share