Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de Montornès organitza una assemblea oberta per parlar sobre 'Com reduir l'atur' al municipi

En l'acte, previst per aquest dissabte, assistiran polítics del PSC, sindicalistes i representants del teixit empresarial.

L’agrupació Socialista de Montornès organitza per aquest dissabte 21 de febrer, a les 12 hores, en el Gimnàs Sant Sadurní, una assemblea oberta centrada en “Com reduir l’atur a Montornès del Vallès”. A la sessió està confirmada l'assistència de Montserrat Capdevila, Diputada portaveu del PSC de polítiques d’ocupació al Parlament de Catalunya, Andrea Canelo, regidora de promoció econòmica a l’Ajuntament de Granollers, Òscar Riu, primer secretari de UGT Vallès Oriental i Eva Díaz, candidata socialista a l’alcaldia de Montornès.

A l'assemblea oberta de dissabte també participaran representants del teixit empresarial de Montornès, tècnics de promoció econòmica i persones en situació de desocupació de Montornès.

Actualment Montornès és el municipi del Baix Vallès amb la taxa d'atur més alta (21,96%) de la zona (1.704 desocupats).

Share