Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El periodista paretà Jordi Seguer serà l'alcaldable d'Ara Parets - ERC en les municipals del 24 de maig

En l'assemblea de militants, celebrada aquest dimecres a la nit, la candidatura de Seguer ha rebut un suport del 83,3% dels assistents.

ERC aposta clarament per la renovació en la configuració de la nova llista electoral que presentarà en els comicis municipals del 24 de maig. La primera sorpresa és el nom del candidat independent que encapçalarà la candidatura que portarà el nom d'Ara Parets - ERC. Es tracta del periodista paretà Jordi Seguer Romero que dóna el salt a la política amb l'objectiu que els republicans governin l'Ajuntament de Parets la propera legislatura.

La de Seguer és la primera de moltes incorporacions de ciutadans independents que volen forçar un canvi de govern a l'Ajuntament, on el PSC mana des del 1983. La presentació pública del cap de llista tindrà lloc el 12 de març en un acte polític que comptarà amb l'assistència de l'exconsellera del Govern Català i actual portaveu al Parlament d'ERC, Anna Simó.

Després de la seva elecció com a candidat, amb un suport dels 83,3% dels vots dels assistents, Seguer va dir que “ERC aspira a governar Parets. Som conscients que ara mateix no tenim representació al plenari però tots ens deixarem la pell per aconseguir un nou Govern per Parets que deixi de banda la política d'aparador i aposti per la justícia social, els drets de les persones, la transparència, la participació i com no per la independència de Catalunya”.

El candidat d'Ara Parets - ERC afronta amb moltes ganes l'encàrrec que li ha fet l'assemblea alhora que confia en les bones perspectives electorals.

Seguer ha demanat a tota la militància que participi activament d'un projecte polític obert i integrador on hi tenen cabuda tots els independentistes de Parets i altres ciutadans d'esquerres decebuts amb la gestió de l'actual alcalde Sergi Mingote.

“ERC és el partit del veritable canvi a Parets. Ens presentem amb les mans totalment lliures per transformar l'Ajuntament i fer-lo transparent a ulls dels paretans i paretanes", ha sentenciat.

Perfil de Jordi Seguer Romero

Llicenciat en Periodisme i Història Moderna i Contemporània per la UAB, Seguer també té estudis de Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya.

Amb 13 anys es va incorporar com a col•laborador de Rap107 Ràdio Parets, emissora de la que en va ser el director entre 2004 i 2010 per donar al salt a la direcció del canal de televisió públic Vallès Visió (2010-2013) fins que va ser destituït per 'motius econòmics' després de denunciar ingerències polítiques del president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs.

Seguer resta pendent del judici laboral després de tres ajornaments. Ha estat coautor del llibre 'El futbol a Parets' i 'El ciclisme a Parets' que properament es presentarà.

Família de llarga tradició esportiva i política.

Amb fortes arrels paretanes Jordi Seguer és cosí de l'exfutbolista internacional del FC Barcelona, Josep Seguer Sans i de l'exalcalde Joan Seguer. A més, el germà del seu avi, Esteve Seguer Forés va ser afussellat al Camp de la Bota de Barcelona durant la postguerra.

Ha col•laborat en altres mitjans com El 9 NOU, Ràdio Montornès, El Mundo Deportivo o Sport i va crear el seu propi diari a internet titulat Digital Vallès.

Share