Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

EUiA de La Llagosta obre les primàries obertes per escollir els seus candidats i candidates a les municipals

Les persones simpatitzants de l'organització que s'inscriguin podran participar en la votació prevista pel 15 de març.

Esquerra Unida i Alternativa de La Llagosta ha encetat aquest divendres un procés de primàries obert a la ciutadania per escollir les persones que representaran a la formació política en la candidatura conjunta amb ICV per a les eleccions municipals de maig. Amb aquesta iniciativa, que s’allargarà fins el 15 de març, EUiA aposta per la participació directa, atenent als canvis socials i polítics que estem vivint i al reclam de la ciutadania, que vol noves formes de participació i decisió.

Fins al 8 de març, els veïns i veïnes de La Llagosta que ho desitgin es podran inscriure com a simpatitzants, a través del web d’EUiA o presencialment a la seu local, per a participar en les primàries i votar el dia 15 de març els candidats i candidates de la formació d’esquerres.

Per primera vegada al municipi, les votacions determinaran l'ordre que ocuparan les persones escollides a la llista electoral d’ICV-EUiA.

El coordinador local d’EUiA, Jordi Alonso, ha destacat que "amb aquest mètode participatiu obert pretenen que les persones que representin EUiA dins la coalició, siguin les persones del canvi, les que construïm les noves regles de joc i de participació ciutadana, aplicant-les en primer lloc en nosaltres mateixos".

Segons Alonso, EUiA ha de contribuir "més que mai a construir una candidatura d'esquerres, transformadora i arrelada al municipi, que segueixi millorant i transformant La Llagosta en el camí iniciat fa quatre anys".

Share