Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Casandra Garcia serà la cap de llista de Sumem Parets en les eleccions municipals del 24 de maig

L'exregidor del PSC Antonio Torío serà el número 2 d'una candidatura elaborada a través d'un sistema de primàries.

L'actual Secretaria General del Cercle de Podem-Podemos Parets, Casandra Garcia, serà la candidata de Sumem Parets, la marca electoral que utilitzarà aquesta força política per poder-se presentar als comicis municipals del 24 de maig. La jornada de votació, a través d'un sistema de llistes obertes, es va desenvolupar aquest dissabte amb una elevada participació.

Un 54,2% dels registrats del partit que tenien signat el codi ètic del cercle paretà van poder votar. Gairebé per unanimitat Garcia -que va superar els 900 vots- va ser l'escollida en primera opció per la gran majoria dels participants en aquest procés de votació interna.

Darrera de Garcia i com a número 2 de la candidatura va ser escollit el mestre en actiu de l'escola Nostra Senyora de Montserrat i exregidor del PSC Antonio Torío.

L'enginyer Antonio Molina ocuparà el tercer lloc de la llista, Ana Fernández Monteagudo el quart i Paco Navarrete -que va optar a formar part del Consell ciutadà de Catalunya- el cinquè.

La resta de la candidatura de la marca Sumem Parets la integren per ordre: 6. Carolina Simón, 7. Nadia Molina, 8. Alba Martín, 9. Albert San José, 10. Andrés Bonilla, 11. Maria Tejedor, 12. Juan Carlos Baos, 13. Manel Heredia, 14. Francisco Valladares i 15. Justo Pueyo.

En total eren 15 els candidats que es van presentar a les primàries del Cercle de Podem-Podemos. Ara per tal de garantir que la marca Sumem Parets es presenta com a agrupació d'electors caldrà recollir aproximadament unes 500 signatures.

La candidata de Sumem Parets, Casandra Garcia, treballa com a mestra a l'Escola Can Basora de Mollet del Vallès. En l'àmbit local ha format part del teixit associatiu, així ha format part del Club Bàsquet Parets i ha col·laborat a l'emissora Rap 107 FM.

Veure notícia relacionada:

El Cercle de Podem-Podemos Parets avala, per unanimitat, la candidatura de Casandra Garcia a la Secretaria General

Share