Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'exregidor d'ICV David Carrillo presenta el seu nou partit polític independent: Gent de Vallromanes

En la nova formació política, que té com a principis la protecció social i del medi ambient, "hi caben totes les ideologies".

Després de causar baixa del partit ecosocialista i de passar com a regidor no adscrit, David Carrillo, ha donat a conèixer el seu nou projecte polític. Es tracta del partit independent Gent de Vallromanes que s'ha presentant recentment a l'Hotel Can Galbany de la mateixa població.

A l'acte hi van assistir, a més de Carrillo, el secretari de la formació, Antonio Hernández, exsimpatitzant d'ICV i Vicky Baños, representant de Gent Jove de Vallromanes.

Segons Carrillo, Gent de Vallromanes "és una nova alternativa al poble de Vallromanes. Un nou partit que neix des del poble i és per a tot el poble de Vallromanes".

Entre els objectius més destacats hi ha la protecció del medi ambient, promoure la participació democràtica en la presa de decisió de totes les polítiques públiques o la protecció social.

L'exregidor d'ICV assenyala que "en aquest nou projecte, el nou partit del poble, hi caben totes les ideologies. És el partit de tots. Per sobre de tot, tots som iguals però al mateix temps, diferents amb idees que entre tots, ajudem a construir un poble millor".

Share