Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El PSC de La Llagosta aprova tota la candidatura de les eleccions municipals que encapçala Oscar Sierra

Conchi Jiménez serà la número 2 de la llista mentre que l'exalcalde Antonio Rísquez ocuparà el lloc número 17.

El Partit dels Socialistes de Catalunya de La Llagosta ha aprovat la totalitat de la llista que presentarà en les eleccions municipals previstes pel 24 de maig. La renovació no només s'ha produït en el número 1 de la candidatura, encapçalada per Oscar Sierra, sinó en el segon lloc que ocupa Conchi Jiménez.

Tres dels actuals regidors a l'oposició, Mariano Garcia, Raúl Valero i Antonia Illescas, s'han situat en 3r, 4t i 5è lloc respectivament. La resta de la candidatura, aprovada divendres per l'assemblea de militants, la integren: 6. Jordi Jiménez, 7. Fran Ruiz, 8. Aida Aguasca, 9. Luís Ortí, 10. Melania Beltrán, 11. Sergio Barraso, 12. Imma Buades, 13. Raúl López, 14. Miguel Ortiz, 15. Inés Aguilera, 16. Montse Cepas i 17. Antonio Rísquez.

Els suplents de la llista del PSC La Llagosta seran: 18. Judith Robles, 19. Anna Moltó, 20. Benito García, 21. Maria Gaona, 22. Bartolomé Goñalons, 23. Leonor Sabaté, 24. Mª Àngels Bernabeu i 25. Pedro Alcaraz.

Share