Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Josep Cot i Carme Guarro tancaran la candidatura d'Ara Mollet-ERC-MES a les eleccions municipals

Cot i Guarro, que aniran com independents, van ser regidors de l'Ajuntament en les llistes de l'Entesa i del PSC.

Ara Mollet ERC i Moviment d'Esquerres (MES) van acordar aquest dilluns els noms de les dues persones que tancaran la candidatura de les eleccions municipals. Es tracta de dues persones 'independents' que ja van ser regidors a l'Ajuntament en representació de l'Entesa i del PSC respectivament.

 

En el número 25 (a proposta d'Ara Mollet - ERC) i tancant la llista hi serà Josep Cot i Call, un activista social incansable, director de l'IES Gallecs, membre de la junta Casal Cultural (d'on en va ser president), del Club Muntanyenc
i de l'ANC, entre d'altres entitats. Cot va ser alcaldable per l'Entesa per Mollet el 2003 i regidor entre 2003 i 2007.

En el número 35 (a proposta de MES) i tancant la llista de suplents hi serà Carme Guarro i Forés, lluitadora pels drets polítics i socials. Guarro va ser regidora de l'Ajuntament de Mollet entre el 1999 i 2011, centrant la seva activitat pública en les àrees més socials. També va treballar en el món hospitalari, i avui és una de les cares visibles de l'entitat solidària Fundació Vicent Ferrer a Mollet.

Aquest divendres 20 de març, a les 19.30 hores, al Teatre Can Gomà es presentarà la totalitat de la candidatura d'Ara Mollet-ERC-MES integrada per 35 persones i encapçalada per Oriol López Mayolas.

Share