Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ramon Majà, actual 1r tinent d'alcaldia, serà l'alcaldable d'ERC a Vilanova del Vallès

Els republicans aspiren a guanyar les eleccions municipals del 24 de maig presentant llista pròpia.

La Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès va acollir el passat diumenge 15 de març la presentació del candidat a l'alcaldia d'ERC a Vilanova del Vallès, Ramon Majà. El nou cap de llista dels republicans és l'actual primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Vilanova, en representació d'Unitat per Vilanova, la força independent que governa el poble des del 2003.

Majà té la responsabilitat de les regidories de: Barris, Medi Ambient, Urbanisme, Telecomunicacions, Millores Urbanes i Governació.  Nascut a Barcelona fa 57 anys, és vilanoví des de fa 27 anys, professionalment sempre ha treballat a l’empresa privada i aquests darrers anys ho ha compaginat amb l’activitat a l’Ajuntament.

Després de ser escollit el 9 de febrer com a alcaldable, per la secció local d'ERC de Vilanova, Majà va assenyalar que "el més important són les persones, la participació i la transparència. La situació política nacional actual requereix valentia i posicionament respecte la independència del nostre país, per aquest motiu em presento amb ERC".

En l'acte de presentació, Ramon Majà va comptar amb el suport de l'alcalde de Caldes de Montbui i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Solé. També hi va assistir el batlle de Vallromanes, David Ricart, de MxV-ERC.

Share